Jevtić: Iste poruke protiv Vučića i Srbije sa protesta u Prištini i Beogradu

16.02.2023

09:53

0

Autor: I.K.

Jevtić je na Tviteru poslao podršku Vučiću, poručivši da oni koji su protestovali ne misle dobro srpskom narodu i Srbiji

Jevtić: Iste poruke protiv Vučića i Srbije sa protesta u Prištini i Beogradu
Dalibor Jevtić - Copyright Printscreen/YouTube/Radio Televizija PULS

Sa jučerašnjeg protesta u Prištini protiv Zajednice srpskih opština i u Beogradu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, poslate su slične poruke, istakao je potpredsednik Srpske liste i predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić. 

Jevtić je na Tviteru poslao podršku Vučiću, poručivši da oni koji su protestovali ne misle dobro srpskom narodu i Srbiji.

"Juče, na Sretenje, protest protiv Aleksandra Vučića i ZSO u Prištini i Beogradu. Slične poruke i iste želje protiv predsednika i naroda Srbije. Puna podrška predsedniku Vučiću jer oni koji su juče protestovali ne misle dobro ni srpskom narodu ni Srbiji i zato im je Vučić najveća smetnja", naglasio je Jevtić.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je danas da Ministarstvo unutrašnjih poslova neće dozvoliti ni nasilnim pojedincima ni grupama da ugrožavaju ustavni poredak Republike Srbije, bezbednost, mir i sigurnost svih njenih građana.

"Srpska policija je spremna da, u svakom trenutku, brzo i odgovorno reaguje na svaki pokušaj ekstremista da ruše Srbiju histerijom i nasiljem i naoružani hodaju ulicama naše zemlje", rekao je Gašić u izjavi dostavljenoj medijima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike