Vesić: Vučić neće popustiti pod ucenama, vanredni izbori jedino rešenje

06.02.2023

22:07

0

Siguran sam da će građani i ovog puta dati najubedljivije poverenje državotvornoj politici predsednika Vučića - napisao je on

Vesić: Vučić neće popustiti pod ucenama, vanredni izbori jedino rešenje
Goran Vesić - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture Goran Vesić izjavio je večeras da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić mnogo puta do sada pokazao da neće popustiti pod ucenama i da je jedino odgovorno rešenje raspisivanje vanrednih izbora.

- Srbija se danas suočava sa dubokom političkom krizom. Događanja u Narodnoj skupštini tokom rasprave o Kosovu i Metohiji pokazala su da deo opozicije, potpomognut stranim faktorom, planira nasilno preuzimanje vlasti, dok najveći koalicioni partner Srpske napredne stranke sedi na dve stolice flertujući se onima koji žele da destabilizuju Srbiju i vrate je u prošlost - naveo je Vesić na Instagramu.

On je rekao da je "u takvoj situaciji, jedino odgovorno rešenje raspisivanje vanrednih izbora" na kojima će, kako je rekao, narod odlučiti koja stranka i u kojem pravcu treba da vodi Srbiju u budućnosti.

- Siguran sam da će građani i ovog puta dati najubedljivije poverenje državotvornoj politici predsednika Vučića koja jedina garantuje nastavak ekonomskog rasta i zaštitu Ustava Srbije, a posebno dela Ustava koji Kosovo i Metohiju definiše kao sastavni i neotuđivi deo Srbije - poručio je Vesić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike