Vučić objavio koje je najlepše domaćinstvo Srbije za ovu nedelju: Odmor za oči i dušu ove nedelje našli smo u selu Gornje Leskovice (FOTO)

21.01.2023

08:33

0

Autor: 24sedam

U miru senovite bašte, autentične za ovaj valjevski kraj, spavaju mačka i pas - napisao je Vučić

Vučić objavio koje je najlepše domaćinstvo Srbije za ovu nedelju: Odmor za oči i dušu ove nedelje našli smo u selu Gornje Leskovice (FOTO)
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu fotografiju nedelje u okviru konkursa na temu "Najlepše domaćinstvo Srbije", a reč je o fotografiji iz sela Gornje Leskovice, autorke Marine Ćebić.

- Odmor za oči i dušu ove nedelje našli smo u selu Gornje Leskovice, u domaćinstvu čiju kapiju nam je otvorila Marina Ćebić - naveo je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

- U miru senovite bašte, autentične za ovaj valjevski kraj, spavaju mačka i pas, odmaraju puzavice i čuvarkuće, a venci luka, kao ordenje, čekaju svoj trenutak da zamirišu kuhinjom i okupe sve ukućane. Ne remeteći popodnevnu dremku domaćina, tiho ćemo se pozdravti i krenuti dalje u obilazak najlepših domaćinstava naše Srbije. Gde nas sada vodite? - napisao je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike