Kako je ovako nešto uopšte moguće?! Objavljivanjem ličnih podataka ugrozili bezbednost sina predsednika Vučića

11.01.2023

10:19

0

Autor: 24sedam

Mediji u BIH brutalno su ugrozili bezbednost sina predsednika Vučića i njegov povratak iz Republike Srpske objavljivanjem ličnih podataka i to dok je Danilo još u BiH

Kako je ovako nešto uopšte moguće?! Objavljivanjem ličnih podataka ugrozili bezbednost sina predsednika Vučića
Aleksandar i Danilo Vučić - Copyright Instagram printscreen

Premijerka Srbije Ana Brnabić najoštrije je osudila objavljivanje ličnih i osetljivih podataka kojim se direktno ugrožava bezbednost Danila Vučića, sina predsednika Srbije.

Naime, mediji u BIH brutalno su ugrozili bezbednost sina predsednika Vučića i njegov povratak iz Republike Srpske objavljivanjem ličnih podataka i to dok je Danilo još u BiH. 

- Najdirektnije, brutalno ugrožavanje bezbednosti Danila Vučića. Mediji iz BiH bez zaštite ličnih/osetljivih podataka objavljuju ko je u pratnji Danila; čime su naoružani; br. pasoša, br. mob.tel; marke vozila, registracije; kada će preći koji granični prelaz - saopštila je premijerka na Tviteru.

- Prema podacima koje su bez ikakve odgovornosti objavili, (a dobili od koga?), Danilo se vraća danas, a sada svi znaju i kuda, kojim vozilima, sa kojim ljudima. Pa ko želi - nek izvoli. Kako je ovako nešto uopšte moguće - zapitala se premijerka.

 

 

Ovo je, inače, samo poslednji u nizu napada na Danila Vučića, pošto su prethodno tajkunski mediji u Srbiji započeli kampanju protiv njega upravo zbog odlaska u Banjaluku, na proslavu Dana Republike Srpske.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike