Vučić otkrio: Borili smo se celu noć da niko ko je bio na barikadama ne može da bude procesuiran

28.12.2022

20:17

0

Autor: 24sedam

Na početku sastanka sa Srbima sa Kosova i Metohije predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da više ne moramo da se pozivamo na dokument Rasmusen -Tači

Vučić otkrio: Borili smo se celu noć da niko ko je bio na barikadama ne može da bude procesuiran
Copyright AP Photo/Visar Kryeziu Printscreen Youtube

Na početku sastanka sa Srbima sa Kosova i Metohije predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da više ne moramo da se pozivamo na dokument Rasmusen -Tači, već imamo poseban papir koji daje prava Srbima na KiM i državi Srbiji, a Kforu nameće obavezu da ne smeju da šalju snage na sever Kosova.


- Ja im ne verujem ništa, da će Kurti poštovati ovo. Ali šta drugo. Danima i noćima smo imali veoma teške razgovore. Znam koliko vam je teško da kažete lepu reč o državi, ali videli ste koliko se ne štedimo, i da se za svaku reč borimo. Za reč "barikade" smo se borili celu noć, da niko ko je bio na barikadama ne može da bude procesuiran - rekao je on.
Tanjug/STR
 

On kaže da je otkazao svoju godišnju konferenciju koja je trebala da bude sutra, i da će je držati pred Božić.

- Hvala vam još jedanput, ja dobro znam sa kojim se problemima suočavate, sve nepravde koje ste pretrpeli, i šta su nam radili sve ove godine. I nikada se nisu ponašali ovako kao od dolaska Kurtija na vlast - rekao je predsednik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike