Vučić stigao u Rašku: Čiste savesti i obraza, idem pred njih, uveren da je danas dobar dan za Srbiju (FOTO)

28.12.2022

18:46

0

Autor: 24sedam

Podsetimo, Srbi sa KiM ne veruju ništa Aljbinu Kurtiju i njegovom režimu, veoma su oprezni i saopštili su predsedniku Republike da idu da razgovaraju sa narodom na barikadama

Vučić stigao u Rašku: Čiste savesti i obraza, idem pred njih, uveren da je danas dobar dan za Srbiju (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da se nalazi na putu za Rašku gde će razgovarati sa Srbima sa Kosova i Metohije. Nedugo posle toga, oko 20.17, javljeno je da je stigao.

- Opet na putu za Rašku gde ću razgovarati sa Srbima sa Kosova i Metohije. Znajući da oni, sve do konačnog oslobodjenja, nikada neće biti zadovoljni nijednom odlukom, čiste savesti i obraza, idem pred njih, uveren da je danas dobar dan za Srbiju, da smo sačuvali mir i dobili garantije za bezbednost i opstanak Srba. Kakva god odluka našeg naroda bude bila, prihvatiću je, biću uz njih i čuvaćemo srpsko jedinstvo.

 

 

Podsetimo, Srbi sa KiM ne veruju ništa Aljbinu Kurtiju i njegovom režimu, veoma su oprezni i saopštili su predsedniku Republike da idu da razgovaraju sa narodom na barikadama i da njega pozivaju da dođe ili u Rudare ili u Rašku i da se obrati Srbima jer će mu Srbi doneti svoje zahteve.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike