"Verujem u pravdu i pravo, ali više od svega u srpsku mudrost, ali i snagu i odlučnost": Vučić obišao jedinice Vojske Srbije! (FOTO)

27.12.2022

20:54

0

Autor: 24sedam

Predsednik Vučić, ministar odbrane Miloš Vučević, Marko Đurić i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković razgovaraće sa predstavnicima Srba sa severa Kosova u kasarni u Raškoj.

"Verujem u pravdu i pravo, ali više od svega u srpsku mudrost, ali i snagu i odlučnost": Vučić obišao jedinice Vojske Srbije! (FOTO)
Aleksandar Vučić - Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je obilazak jedinica Vojske Srbije između Kraljeva i Raške.

- Negde između Kraljeva i Raške. Završio obilazak dela jedinica naše vojske, naših junaka i pošao na sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosova. Verujem u pravdu i pravo, ali više od svega u srpsku mudrost, ali i snagu i odlučnost. Živela slobodarska Srbija - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 

Podsetimo, predsednik Vučić, ministar odbrane Miloš Vučević, Marko Đurić i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković razgovaraće sa predstavnicima Srba sa severa Kosova u kasarni u Raškoj.

Očekuje se da razgovori traju do ranih jutarnjih sati.

Vučić se dirljivim rečima zahvalio patrijarhu Porfiriju

- Hvala Njegovoj svetosti patrijarhu Porfiriju na gostoprimstvu i prilici da govorimo o važnoj temi. Razgovarli smo noćas, a jutros sam ponovo upoznao patrijarha sa sveukupnom situacijom. Zabrana ulaska patrijarhu na Kosovo i Metohiju, najbolje govori o onima koji su to organizoval, napisao je predsednim u objavi uz dirljivu fotografiju susreta sa crkvenim poglavarom.

 

 

Predsednik je poručio da oni ne mogu ni patrijarha ni srpsku crkvu da otmu iz duše našeg naroda.

- Mi razgovaramo sa svima i činimo sve da očuvamo mir i stabilnost. Nastavljamo da se borimo i tražimo kompromisno rešenje, a ja zahvaljujem Njegovoj svetosti na rečima utehe i molitvama podrške našem narodu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike