Šta se zaista dešava sa Pantićem? Šef Euleksa izneo šokantne informacije!

14.12.2022

18:28

0

On kaže da se informacija o tome da li je primio lekove proverava

Šta se zaista dešava sa Pantićem? Šef Euleksa izneo šokantne informacije!
Dejan Pantić, Lars Gunar Vigermark - Copyright Privatna arhiva Printscreen/Youtube/ Kanal 6 - Srce Bosne

Šef Euleksa Lars Gunar Vigemark rekao je da misija EU ima kontradiktorne informacije o uhapšenom Dejanu Pantiću i da još ne znaju gde se on nalazi.

- Imam kontradiktorne informacije. Imam informacije i da je primio terapiju i da nije. Istražujemo ovu situaciju. Mi smo dostavili lekove kosovskoj policiji u Leposaviću i zahtevali smo da budu dostavljeni gospodinu Pantiću koji je zadržan na lokaciji koju zvanično ne mogu da potvrdim, jer ne znam tačno gde je. Rečeno nam je da su lekovi dostavljeni. Ali postoje kontradiktorne izjave iz nekih izvora - rekao je Vigemark za Kosovo Online.

Privatna arhiva
 

 

On kaže da se informacija sada proverava, i da će poslati policijsku jedinicu i savetnika u Leposavić.

- Vrlo je važno da gospodin Pantić bude tretiran prema svim odgovarajućim standardima, da je u odgovarajućem pritvorskom centru, jer nisam siguran na kojoj je lokaciji fizički pritvoren, da li je ta lokacija odgovarajuća prema kosovskom zakonu, da li se poštuju njegova prava, da li je video advokata, da li je u kontaktu sa porodicom. On takođe mora da sarađuje u pogledu davanja izjave, mora biti svestan optužbi. Koliko razumem, saslušan je putem video-linka i određeno mu je zadržavanje od 30 dana. Budite sigurni da pomno pratimo ovaj slučaj - rekao je Vigemark.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo Online

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike