Konferencija "Svet u 2023" u Narodnoj skupštini: Ambasadori stranih zemalja o izazovima sa kojima će se suočavati čitav svet

14.12.2022

07:52

0

Organizatori očekuju i obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučić

Konferencija "Svet u 2023" u Narodnoj skupštini: Ambasadori stranih zemalja o izazovima sa kojima će se suočavati čitav svet
Narodna skupština Srbije - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Konferencija "Svet u 2023”, na kojoj će se dikutovati o politčkom, poslovnom i društvenom ambijentu Srbije i regiona, kao i  o pitanjima od značaja u narednoj godini, biće održana danas u Domu Narodne skupštine.

Na konferenciji, u organizaciji kompanije Color Media Communications, govoriće ministri u Vladi Srbije o očekivanjima i prioritetima ministarstva za 2023. godinu, a organizatori očekuju i obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučić.

Ambasadori stranih zemalja predstaviće izazove sa kojima će se suočavati Evropa i svet, a u panelu privrednih lidera Srbije i regiona učestvovaće predstavici kompanije, saopštili su organizatori.

Takođe, tokom dve prezentacije govoriće se o ekonomskim očekivanjim i trendovima za narednu godinu i društveno odgovornom poslovanju.

Kako je navedeno, konferencija "Svet u 2023", postala je prepoznatljiva kao događaj koji zatvara tekuću godinu zaključcima o politčkom, poslovnom, i društvenom ambijentu Srbije i regiona i otvara pitanja od značaja u narednoj godini.

- Ove godine kroz panele i studije slučaja pokušaćemo da damo odgovore na pitanja sa kakvim se izazovima susreće svet u 2023, kakve su posledice pandemije, rata u Ukrajini i globalne krize na našu i svetsku ekonomiju i koji su to izazovi sa kojima smo se suočavali u proteklih godinu dana i šta nas čekuje u narednoj godine - saopštili su organizatori.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike