Snažna poruka ministra Vučevića: Vojska je najveći zaštitnik i čuvar slobode svih građana Srbije (FOTO)

13.12.2022

15:49

0

Autor: 24sedam

Ovo danas je bila prilika da se u neposrednom razgovoru razmene mišljenja u vezi sa planovima za naredni period, a u skladu sa naredbama državnog vrha

Snažna poruka ministra Vučevića: Vojska je najveći zaštitnik i čuvar slobode svih građana Srbije (FOTO)
Ministar odbrane Miloš Vučević - Copyright FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišli su danas jedinice iz sastava Treće brigade Kopnene vojske u Kuršumliji. 

Ministar Vučević je, posle prikaza obučenosti i razgovora sa starešinama i vojnicima, poručio da je Srbija mirna i sigurna dok ima ovako snažnu vojsku spremnu da izvrši svaki zadatak koji dobije od vrhovnog komandanta.

- Srbija je mirna i sigurna dok ima ovako snažnu vojsku spremnu da izvrši svaki zadatak koji dobije od vrhovnog komandanta.

U junačkoj Toplici, zajedno sa načelnikom Generalštaba generalom Mojsilovićem i ostalim starešinama Vojske Srbije obilazimo garnizon u Kuršumliji i vršimo uvid u stanje jedinica koje su ovde raspoređene, moral naših vojnika, podoficira i oficira, stanje opreme i naoružanja.

Ovo danas je bila prilika da se u neposrednom razgovoru razmene mišljenja u vezi sa planovima za naredni period, a u skladu sa naredbama državnog vrha.

 

 

I odavde mogu da pošaljem jasnu poruku da je Vojska Srbije spremna da izvrši svaki zadatak koji dobije od svoje države, od predsednika Republike kao vrhovnog komandanta, čuvajući teritorijalni integritet i suverenitet zemlje.

Vojska je najveći zaštitnik i čuvar slobode svih građana Srbije.

Srbija je mirna, Srbija je sigurna dok ima ovako snažnu vojsku - poručio je Vučević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike