Predsednik Vučić položio venac na spomenik stradalim Jugoslovenima u okupiranoj Norveškoj

28.11.2022

15:40

0

Autor: 24sedam

Predsednik Vučić nalazi se u dvodnevnoj poseti Norveškoj, gde se sreo sa najvišim zvaničnicima, a primio ga je i kralj Harold Peti

Predsednik Vučić položio venac na spomenik stradalim Jugoslovenima u okupiranoj Norveškoj
Predsednik Vučić položio venac na spomenik stradalim Jugoslovenima u okupiranoj Norveškoj - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je venac na spomenik stradalim Jugoslovenima u okupiranoj Norveškoj.

-Sa dubokim pijetetom sam se poklonio senima jugoslovenskih interniraca, koji su daleko od otadžbine položili živote za slobodu, kao najveću tekovinu čovečanstva. Zahvalan sam Kraljevini Norveškoj što čuva sećanje na njih i što time pokazuje poštovanje prema žrtvama rata sa naših prostora, napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

On je poručio da ovo spomen-obeležje nije samo svedok teških vremena kroz koja smo zajedno prošli, već i jedan od temelja i stubova budućnosti koju zajedno gradimo.

 

 

Podsetimo, predsednik Vučić nalazi se u dvodnevnoj poseti Norveškoj, gde se sreo sa najvišim zvaničnicima, a primio ga je i kralj Harold Peti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike