Ja sam kriv što je 3:3: Vučić o komentarima opozicije pa istakao - zahvalan sam Piksiju na svemu, reprezentativcima što se bore

28.11.2022

14:32

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije u obraćanju novinarima iz Osla osvrnuo se i na današnju utakmicu reprezentacije

Ja sam kriv što je 3:3: Vučić o komentarima opozicije pa istakao - zahvalan sam Piksiju na svemu, reprezentativcima što se bore
predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Oslu - Copyright Tv Pink Printscreen

Predsednik Srbije, u obraćanju javnosti nakon brojnih sastanaka u Oslu danas, poslao je i snažnu poruku "orlovima" koji su danas u Kataru odigrali nerešeno protiv selekcije Kameruna.

Na pitanje novinarke TV Pink o komentaru opozicionog političara Zorana Lutovca (DS) koji je napisao na društvenim mrežama povodom rezultata utakmice: "Vodiš 3:1 i onda ti iz kontre daju dva gola, mora da ih je pozvao Vučić".

-Ja sam kriv što je 3:3, rekako je ironično Vučić i nastavio - Nažalost, nisam mogao da gledam utakmicu, žao mi je što nismo pobedili. Nema nikoga kome nije žao. To je razlika između građana Srbije i onima iz redova političke elite bivšeg režima. Da im ja solim pamet? Da li ja to znam bolje kao što zna Lutovac? Ne znam. Naše je bilo da im obezbedimo pristojne uslove. Zahvalan sam Draganu Stojkoviću na svemu što je uradio za srpski fudbal, reprezentativcima što se bore, rekao je predsednik.

On je dodao da se ljubav prema klubu nekad dokazivala kroz pružanje podrške klubu i kad gube.

-Pobeđivaćemo. Danas nam je svakako bolja reprezentacija nego što je bila i biće sve bolja. Izgubili smo od Brazila, danas smo igrali nerešeno. Biću neraspoložen, ali ću uvek biti uz svoju zemlju izgubili ili pobedili. U petak uveče ću biti svim srcem uz Orlove. Svim srcem uz te momke, uz Piksija... Bićemo jači i u fudbalu i u ekonomiji, danas je Srbija mnogo snažnija, poručio je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike