Bela kuća počela da sumnja da su svi Albanci ludi: Kurti ne pamti ovakav "udar" na tzv. vladu Kosova, novinarka ga osramotila pred svetom!

16.11.2022

11:35

0

Autor: 24sedam

Ona je na svom Fejsbuku napisala da SAD i Brisel pokušavaju da pronađu nekog Albanca koji nije uzleteo

Bela kuća počela da sumnja da su svi Albanci ludi: Kurti ne pamti ovakav "udar" na tzv. vladu Kosova, novinarka ga osramotila pred svetom!
Aljbin Kurti - Copyright Printscreen/Facebook/Albin Kurti

Novinarka Kimete Beriša izjavila je da je vlada Aljbina Kurtija nerealna, halucinantna, arogantna, kao i da Amerika traži neku normalnu osobu na tzv. Kosovu, jer je i Bela kuća počela da sumnja da su svi Albanci ludi.

Ona je na svom Fejsbuku napisala da SAD i Brisel pokušavaju da pronađu nekog Albanca koji nije uzleteo, koji zna svoj put i koji je svestan da je tzv. Kosovo "najsiromašnija država u Evropi".

- Zna se da Kosovo ne može da zaštiti svoje granice, da Kurti nije u stanju da obezbedi hleb za narod i koji je svestan da Kosovo ima banalne, probleme neemancipovanog društva - napisala je Beriša na Fejsbuku.

 

 

Kako je dodala, Amerika je verovatno nekog takvog pronašla u liderima DSK i DPK Ljumiru Abdidžikuu i Memljiju Krasnićiju, koje je opisala kao "normalne i prizemne ljude", koji nemaju problema sa iluzijama, orijentacijom i samoaktualizacijom, kao Kurtijeva vlada.

- Problem nije u tome što Kosovo ima propalu vladu, problem je što Kosovo ima nenormalnu vladu. Abnormalna vlada Albina Kurtija takmiči se s raketama, atomskim bombama i svetskim supersilama. Toliko su ludi da znaju pre Poljske ko je ispalio rakete na jedno selo u Poljskoj. Oni su halucinantni i u zabludi, žive u drugim sferama - rekla je Beriša.

Ističe i da je Predsedništvo u celoj toj priči samo senka.

- Poput njenog omiljenog saputnika i predsednica pati od iluzije veličine. Samo što 'kraljicu' nije ni stavio na vrh - rekla je ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KosovoOnline

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike