Milan Radojević za 24sedam: Srbi nisu pretnja nikome, ali ne žele da trpe teror i iživljavanje Prištine! Očekujemo miran skup (FOTO/VIDEO)

06.11.2022

10:04

0

Radojević je poručio da očekuje miran i dostojanstven skup

Milan Radojević za 24sedam: Srbi nisu pretnja nikome, ali ne žele da trpe teror i iživljavanje Prištine! Očekujemo miran skup (FOTO/VIDEO)
Milan Radojević - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Milan Radojević koji je danas podneo neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika opštine Severna Mitrovica istakao je za 24sedam, povodom novonastale situacije na KiM, da Srbi nisu nikome pretnja, ali da ne žele da trpe sulude odluke, teror i iživljavanja Prištine.

- Srbi sa Kosmeta današnjim skupom žele da pošalju poruku celom svetu da je Srbija jedina njihova država - rekao je Radojević za naš portal.

On je dodao i da očekuje miran i dostojanstven skup.

On je, podsetimo, ranije uoči sednice na KiM, rekao da Srbi ne predstavljaju pretnju ni za koga već da su svi njihovi potezi iznuđeni i da imaju odbrambeni karakter.

- Mi samo želimo da budemo svoji na svome, da živimo u svojoj državi Srbiji. Institucionalno nasilje koje Priština sprovodi je prevršilo svaku meru. Srbi su saterani uza zid i sve odluke koje donosimo predstavljaju samo reakciju na jednostrane poteze Prištine - rekao je Radojević i ocenio da će na sednici koja će u 12 časova početi u Zvečanu, politički predstavnici Srba sa Kosova i Metohije pokazati apsolutno jedinstvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike