Čeda Jovanović na slobodi: Nakon zadržavanja od 12 sati zbog "trežnjenja", pušten lider LDP! (FOTO/VIDEO)

12.10.2022

18:53

0

Policija u Novom Beogradu dobila je prijavu da je lider LDP Čedomir Jovanović jutros pretukao suprugu Jelenu

Čeda Jovanović na slobodi: Nakon zadržavanja od 12 sati zbog "trežnjenja", pušten lider LDP! (FOTO/VIDEO)
Čedomir Jovanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Čedomir Jovanović, kako 24sedam saznaje, pušten je na slobodu posle zadržavanja od 12 sati u policiji zbog "trežnjenja".

Podsetimo, policija u Novom Beogradu dobila je prijavu da je lider LDP Čedomir Jovanović jutros pretukao suprugu Jelenu. U stanu nisu zatekli bračni par, a njihova spremačica je demantovala da je došlo do sukoba.

Jovanović se pojavio u policijskoj stanici u Novom Beogradu u 12.45 časova u pratnji advokata. Njegova supruga pojavila se sat vremena kasnije. Ona je demantovala da je do sukoba došlo i da ne zna ko je slučaj prijavio policiji.

24sedam

Advokat Aleksandar Šćekić, rekao je da je Čedomir Jovanović, lider LDP-a, zadržan u policiji, navodno na trežnjenju.

- Neposredno pred ulazak u policijsku stanicu, zbog jakih bolova u leđima, Čedomir Jovanović je popio beomazepan. Negativan je na kokain i na sve drugo, pozitivan je jedino na bromazepam - rekao je Jovanovićev advokat po izlasku iz policijske stanice.

On je dodao da je iz tog razloga i zadržan u policiji, ali da nikakvog nasilja nije bilo.

- On i supruga se nisu sreli u policijskoj stanici, a prijavila ga je tašta, koji je njen motiv, ne znam. Tuče nije bilo - rekao je advokat.

24sedam

On je ispričao da je jutros u devet izašao iz kuće na poslovni ručak i kada su ga novinari pozvali da ga pitaju za izjavu povodom prijave za nasilje u porodici, da li je tukao ženu, on je rekao - Jesam, zato i živim sa njom.

-Tek je naknadno shvatio da je nešto ozbiljno u pitanju - rekao je advokat.

Podsetimo, Jovanović je danas došao u policijsku stanicu da bi dao izjavu povodom prijave za nasilje u porodici. Izjavu je u policiji dala i njegova supruga koja tvrdi da nikakvog nasilja nije bilo.

Bonus video

Tanjug

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike