Brnabić: Pišem ekspoze, postoje rešenja za neka ministarstva, ali ne konačna - uskoro sednica Predsedništva i Glavnog odbora SNS

12.10.2022

13:12

0

Ana Brnabić ponovo je mandatar za sastav Vlade Srbije, što će biti treći put da vodi kabinet u Nemanjinoj 11.

Brnabić: Pišem ekspoze, postoje rešenja za neka ministarstva, ali ne konačna - uskoro sednica Predsedništva i Glavnog odbora SNS
Tan2022-9-17_194352207_1 - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da trenutno piše ekspoze za novu vladu i da postoje rešenja za neka ministarstva, ali ne konačna.

Brnabić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, povodom predstavljanja projekta arheološkog nalazišta u Vinči, odgovarajući na pitanja rekla da će prvo predlog predstaviti poslanicima u Skupštini, a ne pojedinacnim medijima.

- Uskoro ćemo imati sednicu Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke gde ćemo da izglasamo naše predloge, a dopustićete da onda javnost upoznam u Skupštini i izveštaj podnesem poslanicima, rekla je Brnabić odgovarajući na novinarska pitanja.

Podsetimo Aktuelna premijerka Ana Brnabić ponovo je mandatar za sastav Vlade Srbije, što će biti treći put da vodi kabinet u Nemanjinoj 11.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike