Evo šta Evropa želi da prikaže našoj deci kao normalno! Srbi ovakvi kreteni nikada neće postati!

17.09.2022

18:07

0

Zastavu u duginim bojama dovoljno je staviti na masku đavola, kožni sado-mazohistički kostim, pa da takva šetnja valjda dobije prizvuk "borbe za ljudska prava"

Evo šta Evropa želi da prikaže našoj deci kao normalno! Srbi ovakvi kreteni nikada neće postati!
Tan2022-9-17_181857574_2 - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Pod izgovorom "slobode govora", građanskih prava i drugih navodnih "proevropskih vrednosti", danas smo na ulicama Beograda mogli videti sve osim borbe za ljudska prava.

Predvođeni evroparlamentarcima, polugoli, u nakaradnim kostimima, uzvikujući neprihvatljive parole, učesnici Evroprajd šetnje, zapravo su danas pokušali da nametnu nemoral i vrednosti koje su u potpunoj suprotnosti sa srpskom tradicijom i istorijom.

Tanjug/Zoran Žestić
 

 

Prajd se već osam godina održava bez ikakvih problema u Srbiji, ali ove godine trebalo je da Evropa nametne "vrednosti" koje ovde nikada nisu i neće biti prihvaćene. Na taj način prozapadna politika, pod okriljem promocije ljudskih prava, vrši uticaj na srpsku omladinu, koja se nikada nije i neće prikloniti onome najgorem što dolazi sa zapada. 

Milan Maricic/ATAImages.
 

Jel je zaista "ponos Evrope" to što su se danas čule i uvrede na račun Boga i Hrista, a Kosovo su nazivali državom. Dakle uvrede na račun svega što je svakom Srbinu svetinja. Pa kako očekuju poštovanje i razumevanje?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zastavu u duginim bojama dovoljno je staviti na masku đavola, kožni sado-mazohistički kostim, pa da takva šetnja valjda dobije prizvuk "borbe za ljudska prava".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

A zašto bi to bila ljudska prava i gde su ljudska prava svih srpskih domaćina koji ne žele da njihova deca na ulicama Srbije za koju su i krv prolivali njihovi preci gledaju ovakve prizore? I da li Evropa zaista veruje da će promocijom ovoga što nazivaju "ponosom" Srbe privoleti i da će Srbi prihvatiti da njihovi sinovi šetaju u mini haljinama i na štiklama?

Odgovor svi znamo.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike