Ćuta bi da linčuje gradonačelnika zbog mosta: Sve protiv napretka Novog Sada!

16.09.2022

20:44

0

Maliciozni politički zelenaši panično su prešli u polje ugrožavanja lične bezbednosti nosioca istorijske evolucije Novog Sada

Ćuta bi da linčuje gradonačelnika zbog mosta: Sve protiv napretka Novog Sada!
Vučević Ćuta - Copyright Foto: nsuzivo/Pavle Pejić/ATAimages/Facebook

Lažni zaštitnici prirode i eko teroristi, pod komandom Aleksandra Jovanovića Ćute otišli su korak dalje u ugrožavanju bezbednosti prvog čoveka Novog Sada Miloša Vučevića, kao i borbe protiv napretka i razvoja grada!

Maliciozni politički zelenaši, koji uz šačicu malobrojnih, ali ekstremnih sledbenika već mesecima terorišu Novosađane, razbijaju grad, cepaju zastave i napadaju policiju, panično su prešli u polje ugrožavanja lične bezbednosti nosioca istorijske evolucije Novog Sada.

Printscreen/Facebook
 

Oni su na tviter stranici svog polufantomskog pokreta objavili privatni broj gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, pozivajući tako otvoreno na njegov progon i linč, narušavajući mu privatnost i kršeći istovremeno zakon.

Printscreen/Facebook
 

Jasno je da Ćuta i kompanija nikako ne žele i pokušavaju da spreče radove na novom mostu, koji nije samo u interesu Novosađana, već bi posebno morao imponovati svim istinskim (a ne zlonamernim i lažnim) ljubiteljima Šodroša.

Svesni da u svojoj mržnji i jeftinoj manipulaciji nemaju podršku velike većine pristojnog Novog Sada, Ćuta i kompanija panično pribegavaju svim metodama kako bi, tobože se borili za interes grada, pokušali da spreče projekat koji grad čeka već 70 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike