Ćuta bi da linčuje gradonačelnika zbog mosta: Sve protiv napretka Novog Sada!

16.09.2022

22:44

0

Maliciozni politički zelenaši panično su prešli u polje ugrožavanja lične bezbednosti nosioca istorijske evolucije Novog Sada

Ćuta bi da linčuje gradonačelnika zbog mosta: Sve protiv napretka Novog Sada!
Vučević Ćuta - Copyright Foto: nsuzivo/Pavle Pejić/ATAimages/Facebook

Lažni zaštitnici prirode i eko teroristi, pod komandom Aleksandra Jovanovića Ćute otišli su korak dalje u ugrožavanju bezbednosti prvog čoveka Novog Sada Miloša Vučevića, kao i borbe protiv napretka i razvoja grada!

Maliciozni politički zelenaši, koji uz šačicu malobrojnih, ali ekstremnih sledbenika već mesecima terorišu Novosađane, razbijaju grad, cepaju zastave i napadaju policiju, panično su prešli u polje ugrožavanja lične bezbednosti nosioca istorijske evolucije Novog Sada.

Printscreen/Facebook
 

Oni su na tviter stranici svog polufantomskog pokreta objavili privatni broj gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, pozivajući tako otvoreno na njegov progon i linč, narušavajući mu privatnost i kršeći istovremeno zakon.

Printscreen/Facebook
 

Jasno je da Ćuta i kompanija nikako ne žele i pokušavaju da spreče radove na novom mostu, koji nije samo u interesu Novosađana, već bi posebno morao imponovati svim istinskim (a ne zlonamernim i lažnim) ljubiteljima Šodroša.

Svesni da u svojoj mržnji i jeftinoj manipulaciji nemaju podršku velike većine pristojnog Novog Sada, Ćuta i kompanija panično pribegavaju svim metodama kako bi, tobože se borili za interes grada, pokušali da spreče projekat koji grad čeka već 70 godina.

Bonus video

Tanjug

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti