Edi Rama "potkačio" Abazovića, svi prasnuli u smeh: "Zažaliće što su probali da te izbace, obaraćeš rekorde"

02.09.2022

14:10

0

Autor: 24sedam

On je donosio vrlo teške odluke. Za 100 dana rada Vlade je učinio više nego njegovi prethodnici - rekao je Vučić

Edi Rama "potkačio" Abazovića, svi prasnuli u smeh: "Zažaliće što su probali da te izbace, obaraćeš rekorde"
edi rama sajam vina tanjug (2) - Copyright Printscreen/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas, govoreći na konferenciji posle Samita lidera zemalja Otvorenog Balkana, zahvalio premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću, iako mu zbog toga možda mogu zameriti u Crnoj Gori. Međutim, premijer Albanije Edi Rama je "ukrao" šou.

- On je donosio vrlo teške odluke. Za 100 dana rada Vlade je učinio više nego njegovi prethodnici - rekao je Vučić, a potom poručio novinarima da lideri kasne na ručak, i da je spremio odlično vino za svoje goste.

Ipak, premijer Albanije Edi Rama je rešio da "ukrade" još malo vremena, pa je imao poruku za Dritana Abazovića koja je nasmejala sve prisutne.

- Video sam nekoliko premijera koji su ostali u mandatu duže kada su "otpisani" nego kada su stupili na dužnost. Ja mislim da će on obarati rekorde, i siguran sam da će njegovi protivnici zažaliti što su ga izbacivali, pošto bi ga lakše izbacili da to nisu uradili - rekao je on kroz smeh.

Tanjug printscreen
 

Podsećamo, Abazović je danas prokomentarisao danas postignut dogovor parlamentarne većine u Crnoj Gori, i rekao da je potpisivanje Temeljnog ugovora važna stvar za pomirenje u regionu, i da je on premijer koji donosi teške odluke.

- Ukoliko budem i dalje premijer, i dalje ću donositi teške odluke, ali one koje će voditi ovome što vidimo danas. A to je da menjamo lice i naličje Balkana. Ako nova većina odluči da budem premijer, dobro. Ako ne, nastaviću da radim sa neke druge pozicije, ili čak i iz opozicije - rekao je Abazović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike