Vučić: Prijatelji, dobro nam došli na sajam "Vinska vizija OB" (FOTO)

01.09.2022

05:27

1

Autor: J. S. J.

Predsednik Vučić, premijer Albanije Edi Rama i premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski prisustvovaće danas otvaranju Prvog međunarodnog sajma vina

Vučić: Prijatelji, dobro nam došli na sajam "Vinska vizija OB" (FOTO)
Aleksandar Vučić Beli Marković spomenik buducnostsrbijeav 1 - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželo je dobrodošlicu učesnicima sajma "Vinska vizija Otvorenog Balkana" koji počinje danas u Beogradu, ističući da je to prilika za sve goste koji će na pravi način upoznati Balkan.


- Dragi prijatelji, čekamo vas na najboljem dogadaju ove godine - sajmu "Vinska vizija Otvorenog Balkana"! Beograd je otvorio srce za sve goste koji će u narednim danima na pravi način upoznati naš Balkan i ono najbolje što on ima da ponudi. Dobro nam došli u Beograd - naveo je predsednik Srbije u objavi na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav''.

 

 

Predsednik Vučić, premijer Albanije Edi Rama i premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski prisustvovaće danas otvaranju Prvog međunarodnog sajma vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana", koji će trajati do 4. septembra.


Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu poljoprivrede, trojica lidera zemalja inicijative Otvoreni Balkan potpisaće sporazum koji će regulisati saradnju u oblasti prehrambene bezbednosti.


Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike