Vučević uputio podršku mandatarki: Mi, njeni saradnici i saborci, podelićemo teret koji nosi na svojim plećima!

29.08.2022

17:10

0

Uprkos tome što je sistematski satanizovana, Ana Brnabić na svojim plećima svakodnevno nosi ogroman teret i odgovornost, naročito sada kada se kao zemlja suočavamo sa ogromnim izazovima

Vučević uputio podršku mandatarki: Mi, njeni saradnici i saborci, podelićemo teret koji nosi na svojim plećima!
Ana Brnabić i Miloš Vučević - Copyright TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

 

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, oglasio se putem svog zvaničnog Instagram naloga "milosvucevic_gradonacelnik".

On kaže da smo ponovo svedoci podlih i podmuklih napada na mandatarku Anu Brnabić i Vladu Srbije, koji kontinuirano dolaze od strane pojedinih opozicionih političara, među kojima prednjači potpredsednica Đilasove SSP Marinika Tepić, bliska saradnica istih onih koji su vladali Srbijom do 2012. godine i doveli je do potpunog ekonomskog, privrednog i finansijskog kolapsa.

- Taktiku propale opozicije i njenih perjanica poput Tepićeve da dečiji nevešto skreću pažnju sa za njih neprijatnih pitanja, tako što ukazuju na nešto drugo, prozreli smo odavno kao jeftin pokušaj prikupljanja političkih poena.

Tanjug/ Strahinja Aćimović
 

Kako dalje navodi Vučević, Ana je uspešno nastavila put koji je trasirao na mestu premijera Aleksandar Vučić.

- Sprovedene su teške ekonomske reforme koje su dovele do rešavanja ogromnog minusa u budžetu, omogućile finansijsku stabilnost zemlje, privlačenje stranih investicija, sa rezultatom rasta plata i penzija i poboljšanja standarda građana.. Važne reformske zakone koje smo doneli poboljšali su privredni ambijent u Srbiji. Dovođenjem strateških partnera u velike privredne sisteme koji su bili na ivici opstanka, udahnut je novi život čitavim oblastima čime je spasena egzistencija hiljada tamošnjih građana - dodaje prvi čovek Novog Sada.

- Uprkos brojnim problemima, ostvareni su očigledno važni rezultati, u nekim domenima i zaista izuzetni. Posebna pažnja posvećena je saobraćajnoj infrastrukturi sa ciljem umerežavanja čitave Srbije brzim putevima i prugama. O tome, između ostalog, svedoče autoput Miloš Veliki, završetak koridora 10 do makedonske i bugarske granice, brza pruga Beograd Novi Sad… - objašnjava on.

 

 

Kako kaže, uprkos tome što je sistematski satanizovana, Ana Brnabić na svojim plećima svakodnevno nosi ogroman teret i odgovornost , naročito sada kada se kao zemlja suočavamo sa ogromnim izazovima.

- Mi, njeni saradnici i saborci, bićemo tu da taj teret, zajedno sa predsednikom Republike Srbije i mandatarkom, podelimo - zaključuje Miloš Vučević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike