Vučić na Pasuljanskim livadama pratio vežbu vojske i policije: Izvanredna koordinacija i obučenost naših snaga (FOTO)

28.08.2022

09:48 >> 11:34

0

Reč je o planskim aktivnostima koje se realizuju radi unapređenja osposobljenosti komandi i dela jedinica Vojske

Vučić na Pasuljanskim livadama pratio vežbu vojske i policije: Izvanredna koordinacija i obučenost naših snaga (FOTO)
pasuljanske livade (1) - Copyright Tanjug/Ministarstvo odbrane/Vojska Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je zajednička vežba VS i MUP-a "Severac 2022" na poligonu "Pasuljanske livade", kojoj je prisustvovao, pokazala izvanrednu koordinaciju, pripremljenost i obučest naših snaga bezbednosti

-Sa našim vojnicima i pripadnicima jedinice Žandarmerije na zajednickoj vežbi "Severac 2022". Izvanredna koordinacija, pripremljenost i obučenost naših snaga bezbednosti. Čestitam i veliko hvala za trud, hrabrost i ljubav prema otadžbini. Živela Srbija!", objavio je predsednik na instagram nalogu budućnostsrbije.av.

 

 


Vučić je stigao na Pasuljanske livade danas zajedno sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem. Prisustvovali su združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem snaga VS i MUP-a.

 

 

Združena taktička vežba snaga Vojske Srbije i MUP-a predstavlja završni deo intenzivnih vežbovnih aktivnosti koje su u skladu sa scenarijom izvedene tokom ove nedelje na Pasuljanskim livadama.

Reč je o planskim aktivnostima koje se realizuju radi unapređenja osposobljenosti komandi i dela jedinica Vojske Srbije i MUP-a za rešavanje taktičkih i vatrenih zadataka tokom pripreme i izvođenja operacija i za organizovanje sadejstva i saradnje.

 

 


Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike