Vučić novim snimkom oduševio narod: Hvala vam što volite i čuvate našu Srbiju (VIDEO)

26.08.2022

21:47 >> 21:52

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju Sajma šljiva u Osečini

Vučić novim snimkom oduševio narod: Hvala vam što volite i čuvate našu Srbiju (VIDEO)
Aleksandar Vučić Osečina (3) - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju Sajma šljiva u Osečini, nakon čega se obratio javnosti i svim prisutnima, a snimak je podelio na svom Instagram nalogu.

– Ja sam srećan što sam danas ponovo ovde i pre pet godina bio sam i zadovoljan što sam video dobre domaćine i da se uverim da će uvek da rade ne samo u korist svoje porodice nego i naše najlepše otadžbine Srbije. Sve što možemo moramo da učinimo da pomognemo opštinama koje imaju najviše šljive u Srbiji. Ići ćemo na prečistače za otpadne vode, to je ono što nas čeka u anrednih godinu i po dana dve. Hvala vama dragi prijatelji na veličanstvenom dočeku. Hvala što volite šljivu i posebno što volite i čuvate našu Srbiju – istakao je predsednik.

 

 

Da podsetimo, predsednik Srbije je danas napomenuo da našu zemlju tek čeka velika borba.

- Predstoji nam teška borba za opstanak našeg naroda na KiM, predstoji nam borba sa svim nedaćama prouzrokovanim ratom u Ukrajini i za nas je najvažnije da uvek možemo da uradimo sve za našu otadžbinu. Danas smo jedina zemlja u Evropi koja na slobodan način donosi odluke kako da vodi svoju zemlju napred. Moramo da se ponašamo odgovorno i ozbiljno. Ne mislim da treba da idemo grlom u jagode i da se sukobljavamo sa svima, moramo da čuvamo decu. Moja politika je da čuvamo mir koliko god možemo, da čuvamo našu decu. Koliko ljudi bi Osečina danas imala da nismo imali ratove, koliko bi danas šljiva više imali, takvu politiku ću da vodim, za takvu politiku sam dobio poverenje naroda - rekao je predsednik Vučić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike