Žestoka tuča opozicionara u Apatinu (VIDEO)

01.08.2022

14:56

0

Posle današnje tuče građanima Apatina biće jasnije ko sve čini alternativu vlasti i kakvim se metodama ubeđivanja koriste opozicionari

Žestoka tuča opozicionara u Apatinu (VIDEO)
tuča opozicionara - Copyright vojvodinauzivo.rs

Dvojica viđenijih opozicionara iz Apatina, Dejan Bačić i Milorad Mrđa, žestoko su se potukli danas u sred centra Apatina, pred građanima koji su u šoku i neverici posmatrali ovo nasilno fizičko razračunavanje prenosi Vojvodinauživo

Kako prenosi ovaj portal, u videu možete videti surovu razmenu udaraca dvojice odraslih ljudi, koji su u Apatinu poznati po svom dugogodišnjem opozicionom delovanju, kroz razne političke partije i udruženja građana.

Dejan Bačić, pripadao je raznim udruženjima građana i političkim partijama, od Dosta je bilo do Udruženja građana “Bez straha”. Milorad Mrđa je takođe poznat po opozicionom delovanju i učešću u gotovo svim protestima protiv vlasti u Apatinu.

Svoja neslaganja i sukobe očigledno vole da rešavaju i surovim fizičkim obračunima, u sred bela dana, naočigled svih, pa i najmlađih sugrađana. Svakako im nije važno da argumentovano prenesu svoje stavove, već posežu za najjačim “argumentom” udarcem u glavu i šutanjem, dodaje portal.

Jedno je sigurno, da će posle današnje tuče građanima Apatina biti jasnije ko sve čini alternativu vlasti i kakvim se metodama ubeđivanja koriste opozicionari, zaključuje se.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike