Predsednik objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju: Vodimo vas u Šumadiju... (FOTO)

31.07.2022

07:24

0

Autor: J. S. J.

Sve čestitke Snežani, a mi čekamo još vaših slika naše najlepše Srbije", napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav

Predsednik objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju: Vodimo vas u Šumadiju... (FOTO)
Aleksandar Vučić Tan2022-7-28_1169183_0 - Copyright FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a autor je Snežana Živković.


- Dragi sugrađani, ove nedelje Vas vodimo u našu Šumadiju, riznicu raznolike lepote koju je priroda izdašno darovala pravim malim bogatstvom jedinstvenih i upečatljivih krajolika.

 

Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju BEOGRAD, 31. jula (Tanjug) - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a autor je Snežana Živković. "Dragi sugrađani, ove nedelje Vas vodimo u našu Šumadiju, riznicu raznolike lepote koju je priroda izdašno darovala pravim malim bogatstvom jedinstvenih i upečatljivih krajolika. Fotografiju je snimila Snežana Živković, koja nam je iz svog ugla prikazala selo Grbice. Kako sama kaže, ovo je slika Šumadije pitome i tople, ovo je moj dom. Sve čestitke Snežani, a mi čekamo još vaših slika naše najlepše Srbije", napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 


Fotografiju je snimila Snežana Živković, koja nam je iz svog ugla prikazala selo Grbice. Kako sama kaže, ovo je slika Šumadije pitome i tople, ovo je moj dom.

Sve čestitke Snežani, a mi čekamo još vaših slika naše najlepše Srbije", napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.
 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike