"Nedelja sa predsednikom": Vučić se oglasio na Instagramu (VIDEO)

30.07.2022

11:12

0

Prvi čovek države sumirao je utiske iz nedelje za nama

"Nedelja sa predsednikom": Vučić se oglasio na Instagramu (VIDEO)
Aleksandar Vučić Tulisila Dladla (4) - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu povodom "nedelje sa predsednikom".

 

 

Početak radne nedelje obeležio je jedan veliki infrastrukturni poduhvat – spojen je most preko Save u okviru izgradnje auto-puta Ruma – Šabac, čime je Srbija još jednom pokazala da se iz dana u dan ubrzano menja i razvija.

Imali smo i oproštajne posete ambasadora Kraljevine Belgije i Kuvajta, koji su ličnim angažmanom mnogo uradili na unapređenju odnosa sa Srbijom.

Telefonom sam razgovarao sa našim prijateljem Viktorom Orbanom, sa kojim sam razmotrio brojna pitanja od interesa za građane naše dve zemlje u predstojećem periodu.

Tanjug/Sava Radovanović
 

Poseban emotivni i državnički pečat ovoj nedelji, dala je ceremonija kojom je označen početak izvođenja mera zaštite na objektu Centralne kule Memorijalnog centra „Staro sajmište“, čime smo nastavili da se odužujemo precima i stvaramo još jedan legat za potomke.

Obišao sam i radove na Kuli Beograd, a posebno dobre razgovore sam imao sa ministrima spoljnih poslova Gabonske Republike i Kraljevine Esvatini.

Na kraju nedelje, imao sam veliku čast da ugostim premijera Kraljevine Španije Pedra Sančeza i da mu se lično zahvalim na prijateljstvu i podršci koju njegova zemlja pruža Srbiji u međunarodnoj političkoj areni - poručio je predsednik.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike