Pogledajte snimak kako se “mirni” aktivisti i kvaziekolozi obračunavaju sa policijom i obezbeđenjem ispred Banovine (VIDEO)

24.07.2022

15:07

0

Autor: 24sedam

Na protestu ispred Skupštine grada Novog Sada, na kojoj je donesen Generalni urbanistički plan do 2030. godine, došlo je do nereda

Pogledajte snimak kako se “mirni” aktivisti i kvaziekolozi obračunavaju sa policijom i obezbeđenjem ispred Banovine (VIDEO)
Screenshot_20220724-143637_Telegram-696x380 - Copyright Foto: Printskrin/NS uživo

Na protestu ispred Skupštine grada Novog Sada, na kojoj je donesen Generalni urbanistički plan do 2030. godine, došlo je do nereda kada su se demonstranti sukobili sa policijom. 

Snimak na kom se kvaziekolozi sukobljavaju sa policijom možete pogledati KLIKOM NA LINK.

Podestimo, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, gostujući danas na televiziji Prva, izjavio je da ništa tokom prošlonedeljnih protesta kvaziekologa nije urađeno suprotno zakonu i da policija i licencirana agencija za tehničko obezbeđivanje nisu prekoračile nikakva ovlašćenja.

Vučević ističe da skup niko nije zvanično prijavio policiji, ali da on ipak nije bio zabranjen.

NSuživo.rs
 

– Želim da razjasnim da ne postoji nikakvo privatno obezbeđenje, pošto je to najveća zloupotreba koja se ovih dana pominje. To nije nikakvo obezbeđenje, Vučića ili Vučevića, to je zvanična licencirana agencija za fizičko-tehničko obezbeđenje koja ima ugovor sa Gradom Novim Sadom za čuvanje objekata i institucija – objašnjava gradonačelnik.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike