Ana Brnabić čestitala Kurban-bajram: Neka bajramska poruka nadahne svakog da u duhu istinskih vrednosti jačamo najviše vrednosti mira

08.07.2022

14:25

0

"Kurban-bajram šerif mubarek olsun"

Ana Brnabić čestitala Kurban-bajram: Neka bajramska poruka nadahne svakog da u duhu istinskih vrednosti jačamo najviše vrednosti mira
Tan2022-7-7_1294686_13 - Copyright FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC

Predsednica Vlade Ana Brnabić čistitala je danas praznik Kurban-bajram reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji Mevludu Dudiću, kao i svim vernicima islamske veroispovesti poželevši da praznične dane provedu u zdravlju, blagostanju i miru sa svojim najbližima.

- Neka bajramska poruka nadahne svakog da u duhu istinskih vrednosti, negovanju duhovne sloge i tradicije jačamo trajne i najviše vrednosti mira, ljubavi i međusobnog razumevanja. Kurban-bajram šerif mubarek olsun - navodi se u čestitki premijerke.

Podsetimo, prethodno je vernicima muslimanske veroispovesti uz najiskrenije želje da praznik provedu u svakom blagostanju, sreći i radosti Kurban-bajram čestitao i predsednik Aleksandar Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike