Vulin: Samo Crna Gora može da ima Dritana

06.07.2022

17:41

0

Autor: 24sedam

Na moje veliko iznenađenje svaki put između principa i nekretnina prevagnule su nekretnine,

Vulin: Samo Crna Gora može da ima Dritana
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio premijeru Crne Gore Dritanu Abazoviću, koji je izjavio da svaka vlada ima svog Vulina i da je nekorektno zadržavanje crnogorskih poslanika na srpskoj granici koji su u parlamentu Crne Gore glasali za rezoluciju po kojoj je Srbija genocidna država.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, tako ja mislim da nema svaka Vlada Dritana, to može da ima samo Crna Gora. A, mislim i da ne bi valjalo da Crna Gora ima Vulina u vladi. Ako ne znate zašto, pitajte Zvicera, Kavčane, Škaljare, rekao je Vulin.

On je naglasio da ne zna "ni zašto je nekorektno da poslanici, koji glasaju da su Srbija i Srbi odgovorni za genocid koji nisu počinili, zbog sopstvene bezbednosti budu zaustavljeni i malo zadržani na granici".

- Taman toliko da im se da vremena da se predomisle i vrate nazad, pre nego uprljaju sebe ulaskom u Srbiju, državu genocida koja po njihovom glasanju i izjavama samim svojim postojanjem preti Crnoj Gori. Nije zato nekorektno dati priliku uvaženim poslanicima da na granici razmisle da li su im važniji politički principi za koje glasaju ili nekretnine koje poseduju u Srbiji, na moje veliko iznenađenje svaki put između principa i nekretnina prevagnule su nekretnine, odgovorio je srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

Bonus video
TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti