Ovo je novi zavet Milice Zavetnice: Prioritet su joj stranci, tajkuni i lični interesi

04.07.2022

21:18

1

Nije se udostojila ni da demantuje vesti da je vozila pijana i time ugrožavala decu i druge učesnike u saobraćaju

Ovo je novi zavet Milice Zavetnice: Prioritet su joj stranci, tajkuni i lični interesi
TANJUG/ JADRANKA ILIC

- Brinućemo o Srbiji, domaćoj privredi, porodici i selu! - grmela je Milica Đurđević Stamenkovski pred aprilske izbore. Međutim, za vrlo kratko vreme, njeno zbližavanje sa Đilasovim medijsko  političkim kartelom, bahata vožnja u pijanom stanju i ljubav prema luksuzu, učinili su da bi na sledećem mitingu trebala iskreno da poruči – “Brinućemo o stranom interesu, tajkunskim medijima, sebi i gradskim blejačima!”, prenosi Nsuživo.

Kako dalje piše ovaj portal, na koji drugi način može da se objasni činjenica da Milica Zavetnica nije izrekla ni reč o porodici otkad je prešla cenzus na aprilskim izborima? 

Nije se udostojila ni da demantuje vesti da je vozila pijana i time ugrožavala decu i druge učesnike u saobraćaju. Odbijanje da se prihvati odgovornost za zloupotrebu alkohola i pošalje jasna poruka da je takvo ponašanje u saobraćaju neprihvatljivo, direktno ugrožava sve porodice u Srbiji, prenosi portal.

Ni reči o porodičnim vrednostima od kada je prešla cenzus

Ako vest nije tačna, zašto je Milica nije snažno demantovala i negirala, koristeći priliku da ukaže na važnost bezbednosti u saobraćaju? To su vrhunske porodične vrednosti, a ne statiranje na tajkunskim medijima koji vrše pritisak na državno rukovodstvo povodom najvažnijih pitanja, ističe se u tekstu Nsuživo.

Gde je selo nestalo iz javnih nastupa Milice Đurđević Stamenkovski? Sva sela i sve gradove zamenio je Beograd i nada da će se tu moći, uz zanemarivanje svih zaveta i obećanja, najlakše domoći vlasti i uticaja. Čini se da su glasači “Zavetnika” i pre potvrde mandata u skupštini, izigrani i iznevereni, zaključuje se.

Bonus video:

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Nsuživo