Vučević: Prava je sreća što u ovako izazovnim vremenima srpskim državnim brodom upravlja neko ko je svestan Vidovdana (FOTO)

28.06.2022

22:11

0

Autor: 24sedam

"Srbija zna svoju prošlost i mudro bira svoju budućnost"

Vučević: Prava je sreća što u ovako izazovnim vremenima srpskim državnim brodom upravlja neko ko je svestan Vidovdana (FOTO)
TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je danas svečanoj ceremoniji dodele vidovdanskih nagrada u Palati Srbija.

On je na svom instagram nalogu napisao:

-Naš narod je verovao da se na Vidovdan može videti budućnost, i ja je ispred sebe vidim – na ovaj veliki dan, prisustvujem svečanoj ceremoniji dodele vidovdanskih odlikovanja i stupanju na dužnost predsednika Republike u drugom mandatu. Aleksandar Vučić ponosito brani boje naše zemlje, baš kako su nas zavetovali preci i ovaj sveti, veliki dan, koji je kroz vekove pratio našu zemlju. Srbija je nepokolebljiva. Srbija se ne savija.

 

 

Srbija je ponosita. Srbija zna svoju prošlost i mudro bira svoju budućnost. Prava je sreća što u ovako izazovnim vremenima srpskim državnim brodom upravlja neko ko je svestan Vidovdana i njegove težine, čovek kome je interes Srbije iznad svega i državnik prekaljen u toj, toliko zahtevnoj, političkoj areni. Aleksandre, drugi mandat će ti biti teži nego prvi. Želim ti sreću, zdravlje i snagu da izdržiš, a mi, tvoji saradnici, učinićemo sve da barem malo olakšamo posao i primimo deo tereta na svoja pleća- stoji na zvaničnom Instagram profilu prvog čoveka Novog Sada.

Bonus video
TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti