Predsednik Vučić u Crnoj Gori: Moja obaveza je bila da dođem na sahranu mitropolitu Amfilohiju, ne mešam se u sastav vaše vlade (VIDEO)

31.10.2020

22:11 >> 22:23

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je mitropolit Amfilohije ostavio dubok trag u srpskoj savremenoj istoriji

Predsednik Vučić u Crnoj Gori: Moja obaveza je bila da dođem na sahranu mitropolitu Amfilohiju, ne mešam se u sastav vaše vlade (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/Tv Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je mitropolit Amfilohije ostavio dubok trag u srpskoj savremenoj istoriji.

– Znamo kolika je važna ličnost bio Amfilohije, izuzetne harizme, fantastične borbenosti, čovek koji je obeležio čitavo jedno podneblje, čovek koji je uspeo da ostavi dubok trag u srpskoj savremenoj istoriji – rekao je Vučić.

Predsednik Vučić u Crnoj Gori posle osam godina: Amfilohije bio važna i velika ličnost za Crnu Goru i za srpski narod (FOTO)

Na konstataciju da njegova pozicija uopšte nije laka Vučić je rekao:

 

– To je bila moja dužnost, da budete predsednik Srbije potrebna je velika odgovornost, to nema veze sa hrabrošću. To sve pokazuje bliskost između Srbije i Crne Gore. Videli ste večeras, ono za šta mene optužuju, je da vodim veliku srspku politiku, a kada ih pitam da mi daju razlog, oni ne umeju da mi odgovore.

Predsednik Srbije je rekao da se sastao večeras sa Andrijom Mandićem, Andrijom i Milanom Kneževićem.

Predsednik Vučić otputovao za Podgoricu (FOTO)

– Srbija se ne meša u sastav vlade Crne Gore. Sve se svodi na to da se suzbije uticaj Srbije. Reč je o notornoj neistini, sve je u redu kad je Srbija slaba, a ako Srbija bude snažnija onda Srbija nije dobra.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike