"Odrazilo se poverenje srpskog naroda u Vaše mudro vođstvo": Čestitka Vučiću na izbornoj pobedi iz dalekog Egipta!

19.04.2022

05:20

0

"Želeo bih da Vam uputim najbolje želje za dalji uspeh u Vašem narednom predsedničkom mandatu, tokom kojeg se radujem daljem jačanju bilateralnih odnosa dveju zemalja", između ostalog poručio je Abdel Fatah al Sisi.

"Odrazilo se poverenje srpskog naroda u Vaše mudro vođstvo": Čestitka Vučiću na izbornoj pobedi iz dalekog Egipta!
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Egipta Abdel Fatah al Sisi čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima.

On je i naveo da se raduje daljem jačanju bilateralnih odnosa, posebno u oblasti ekonomije i investicija.

- Želeo bih da Vam uputim najbolje želje za dalji uspeh u Vašem narednom predsedničkom mandatu, tokom kojeg se radujem daljem jačanju bilateralnih odnosa dveju zemalja u različitim oblastima, a posebno u oblasti ekonomije i investicija - navodi se u čestitki egipatskog predsednika.

Uhapšen Indijac: Pretio da će ubiti predsednika Vučića!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je odredilo zadržavanje do 48 sati M.J.M. (29) državljaninu Indije, zbog pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Tužilaštvo u saopštenju navodi da je osumnjičeni 16. aprila, iz prostorija kladionice "Meridijan" na Novom Beogradu, uputio pretnje da će napasti "na život i telo" predsednika Vučića.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

- Zadovoljstvo mi je da Vam uputim iskrene čestitke na pobedi na predsedničkim izborima održanim 3. aprila 2022. godine, koja odražava poverenje srpskog naroda u Vaše mudro vođstvo - naveo je egipatski predsednik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike