Vučević otkrio uznemirujuće detalje: Osoba koja mu je pretila u kući ima samostrel!

10.04.2022

10:06

0

Vučević dodaje kako je i ranije bilo prozivki na njegov račun

Vučević otkrio uznemirujuće detalje: Osoba koja mu je pretila u kući ima samostrel!
Screenshot_2 - Copyright Printscreen / Instagram / milosvucevic

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i njegovoj porodicu upućene su monstruozne pretnje, a jedna od poruka glasi: "Ćelavi, kada ti nestanu deca i imovina, kako bi ti to dokazao?". Vučević govori kako ga je o svemu u utorak obavestio šef kabineta koji je dobio ove mejlove.

Vučević je naveo kako ovo nije prvi neprijatni mejl koji je stigao na njegovu adresu, ali da su mu ovoga puta upućene gnusne pretnje. Tokom gostovanja u Novom vikend jutru na TV Pink Vučević je ispričao i kako je kod osumnjičene osobe u stanu pronađen i samostrel.

Prvi čovek Novog Sada kazao je i kako je osoba koja mu je uputila ove pretnje, od ranije poznata policiji, jer je jednom prilikom kamenovala Vučevićevo službeno vozilo.

- Bio je utorak i šef kabineta je dobio te mejlove, upućene meni, rekao sam da obavesti policiju, da radimo sve što je po proceduri. Nije to prvi neprijatni mejl, ali je prvi ovakve sadržine da se baš ovako preti. Dobro je što niste čitali ove ostale delove, ima tu i neprijatnijih sadržaja. Dobio sam posle informaciju da su pronašli osobu koja je to slala i da su u njegovom telefonu pronašli te mejlove. On je, ako sam ja dobro video fotografiju gospodina koji je to pisao, imao napad na moje službeno vozilo, bacao je neko kamenje. To se desilo tokom dana. Našli su i neki samostrel tokom pretresa stana - rekao je Vučević.

Vučević dodaje kako je i ranije bilo prozivki na njegovu frizuru, a onda priča i kako je opozicija ranije pozivala svoje pristalice da uđu u njegov stan.

- Nije prva pretnja, ali prva ovakve sadržine. Bilo je aluzija mnogo na moju frizuru, ali to mi ne smeta. Ima mnogo uspešnih ćelavih muškaraca. Bilo je i ljudi iz opozicije koji su govorili da treba da se napadne moj stan - dodao je Vučević.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike