Nasilje na glasanju u Novom Sadu: Brković provokacijama pravi haos i psuje glasače! (FOTO/VIDEO)

03.04.2022

09:22

0

Brković je sa svojom malobrojnom grupom planirao nasilne incidente i provokacije na biračkim mestima širom Novog Sada, a jutrošnji je samo dokaz da je na delu njihov opasan scenario

Nasilje na glasanju u Novom Sadu: Brković provokacijama pravi haos i psuje glasače! (FOTO/VIDEO)
OSA-1 - Copyright Foto: nsuživo

Brajan Brković, ekstremista, koji sebe predstavlja kao omladinskog i ekološkog aktivistu, jutros je na biračkom mestu u OŠ Jovan Popović u novosadskom naselju Liman 2 pokušao da izazove incidente.

On je glasačima, koji su dolazili na biračka mesta da ispune svoju građansku dužnost, psovao "majku naprednjačku".

Incident je prijavljen Izbornoj komisiji i očekuje se da nadležni državni organi reaguju kako bi se sprečile ovakve situacije, prenosi "Nsuživo".

Brković i njegovi aktivisti, žele da prekroje izbornu volju građana tako što kupuju glasove u istom naselju Liman 2.

Brković je sa svojom malobrojnom grupom planirao nasilne incidente i provokacije na biračkim mestima širom Novog Sada, a jutrošnji je samo dokaz da je na delu njihov opasan scenario.

Tako Brajanov pobratim Miran Pogačar u intervjuu za jedan drugi portal otvoreno najavljuje da će se izbornoj volji građana suprotstaviti nasiljem.

Kao što je već objavljivano, trio Brković-Bagarić-Pogačar već se istakao maltretiranjem trudnica i penzionera na blokadama, prebijanjem čak i svojih aktivista, ali i neistomišljenika i napadom dimnom bombom na urbaniste. Svoje političke stavove kultivisali su kroz parolu “Srbe na vrbe” i skrnavljenjem nacionalne zastave na Limanu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: NSuživo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike