I Herceg Novi uz Vučića: "Srbija uspela da ponovo postane ključna zemlja našeg okruženja"

30.03.2022

13:57

0

Više od hiljadu javnih ličnosti podržale su listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i njenog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića

I Herceg Novi uz Vučića: "Srbija uspela da ponovo postane ključna zemlja našeg okruženja"
Ivan Otović Youtube printscreen RT Herceg Novi - Copyright Youtube printscreen RT Herceg Novi

Podrška lideru SNS Aleksandru Vučiću stigla je i od Ivana Otovića, predsednika Skupštine opštine Herceg Novi, funkcionera Nove srpske demokratije.

- Predsednik Aleksandar Vučić je pokazao da je odgovoran i posvećen državnik, osoba kojoj najviše veruju građani Srbije. Spreman da se uvek i svugde bori za Srbiju i naše srpske nacionalne interese. Neosporan je ekonomski napredak Srbije, uspesi na međunarodnom planu, veća briga o kulturnim institucijama i nasleđu našeg naroda u Srbiji i okruženju. Uprkos brojnim izazovima i spolja nametnutim ograničenjima Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem uspela je da ponovo postane ključna zemlja našeg okruženja, ekonomski stabilna, spremna da odgovori na razne krizne situacije, sposobna da vodi spoljnu politiku koja isključivo zastupa Srbiju i interese srpskog naroda. Puna podrška Aleksandru Vučiću na izborima za predsednika Republike Srbije, saopštio je Otović.

Prethodno se i Marko Kovačević, gradonačelnik Nikšića, pridružio podršci koje su poznate ličnosti dale predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću.

"Jaka i stabilna Srbija je uvek bila preduslov za miran i prosperitetan region. Aleksandar Vučić je podršku svojim susedima i srpskom narodu izvan Srbije uvek pružao delima, a ne samo rečima. Građanima Srbije želim da nastave utabanim stazama uspeha iz prethodnih deset godina! Novi mandat predsednika Vučića je garant da će i narednih pet godina jedina granica biti naši snovi!, poručio je Kovačević.

Više od hiljadu javnih ličnosti podržale su listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i njenog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Na spisku se nalaze profesori univerziteta, akademici, ugledni pisci, reditelji i najuspešniji sportisti.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike