Ana Brnabić i Šapić u Mirijevu: Verujemo da će Srbija, uz Aleksandra Vučića, sačuvati mir i stabilnost

30.03.2022

13:27

0

Da pokažemo šta je pristojna Srbija i čista kampanja, poručili su građanima

Ana Brnabić i Šapić u Mirijevu: Verujemo da će Srbija, uz Aleksandra Vučića, sačuvati mir i stabilnost
Tan2022-3-30_141328571_0 - Copyright TANJUG/ SNS GO BEOGRAD

Ana Brnabić i Aleksandar Šapić, kandidati na listi „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve”, razgovarali su sa građanima Mirijeva i poručili im da je važno da se svi zajedno bore za Srbiju.

Brnabićeva je navela da je ponosna što je deo Srpske napredne stranke, u kojoj, kaže, nema podele na građane prvog i drugog reda, već su joj svi ljudi jednako važni, i dodala da se zato jednako ulaže u razvoj svakog dela Srbije.

TANJUG/ SNS GO BEOGRAD
 

 

Okupljenim građanima Benabićeva je rekla: - Trećeg aprila treba da pokažemo šta je pristojna Srbija, šta je bila čista kampanja, kao i da želimo da glasamo za rad, rezultate, plan, program i jasnu viziju.

- Verujem da će Srbija, uz Aleksandra Vučića, sačuvati mir i stabilnost i da će Srbija nastaviti još brže da napreduje - navela je Brnabićeva, i podsetila da je Srbija napredovala bez obzira na sve teškoće i izazove - od poplava, preko migrantske krize, do koronavirusa.

TANJUG/ SNS GO BEOGRAD
 

 

- Srbija je i tada gradila puteve, brze pruge, bolnice, kliničke centre, škole, vrtiće i uvek smo išli samo napred -  zaključila je ASna Brnabić.

Šapić je rekao da je za jaku ekonomiju neophodna stabilnost zemlje, a za stabilnu zemlju neophodan je mir.

TANJUG/ SNS GO BEOGRAD
 

 

- Ja zaista verujem u našeg predsednika i naše državno rukovodstvo, da ćemo imati dovoljno mudrosti i znanja da iz cele ove situacije izađemo sa što manje štete - rekao je Šapić, i dodao da samo tako Srbija može da ima dalji ekonomski razvoj.

Inače, lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" pripremila je spisak sa više od hiljadu javnih ličnosti koje su podržale Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kao i listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike