Vučić poslao snažnu poruku narodu: "Imamo samo jednu, jedinu, najlepšu, nepokorenu, slobodnu, slobodarsku i nepobedivu Srbiju" (VIDEO)

25.03.2022

17:55

0

Poruka građanima je da je Srbija zemlja ponosnog naroda i da će Srbija čuvati svoju slobodu!

Vučić poslao snažnu poruku narodu: "Imamo samo jednu, jedinu, najlepšu, nepokorenu, slobodnu, slobodarsku i nepobedivu Srbiju" (VIDEO)
aleksandar vučić (4) - Copyright Tanjug

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je juče u Kraljevu obeležavanju 23. godišnjice NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije. Danas je podelio video zapis sa događaja uz poruku građanima da je Srbija zemlja ponosnog naroda i da će Srbija čuvati svoju slobodu!

- Danas se navršava dvadesettri godine od početka NATO agresije na našu zemlju. Ponoviću, agresije na našu zemlju, sve ono što su nam branili da kažemo godinama i decenijama, a što više nikada nećemo da krijemo - čuje se kako govori predsednik dok snimak prokazuje hiljade građana koji su se okupili radi obeležavanja godišnjice.

Dodao je da nećemo da klečimo i da nećemo da molimo, hoćemo da čuvamo sećanje na stradale.

- Srbija je zemlja ponosnog naroda, snažnog naroda i Srbija će čuvati svoju slobodu jednako snažno kao i svoj mir - poručio je Vučić.

- A vas narode molim da i u ovakvim ne lakim trenucima za našu zemlju, da budemo zajedno, da čuvamo našu Srbiju jer nemamo drugu otadžbinu. Imamo samo jednu, jedinu, najlepšu, nepokorenu, slobodnu, slobodarsku i nepobedivu Srbiju - zaključio je predsednik.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike