OPASNO Izbezumljeni lažni ekolog Nenad Pogačar poziva na nasilje i linč političkih protivnika! (FOTO)

08.03.2022

23:09

0

Hoće da izazove haos, organizujući demonstracije ispred prostorija političke konkurencije, što do sada nije viđeno i to u trenutku kada se vodi najteža borba da se očuva MIR i STABILNOST

OPASNO Izbezumljeni lažni ekolog Nenad Pogačar poziva na nasilje i linč političkih protivnika! (FOTO)
Pogacar - Copyright Printscreen/YouTube

Ekstremna politička manjina u Novom Sadu nastavlja da teroriše sve građane. Tako večeras lažni ekolog, izbezumljeni Nenad Pogačar na svom tviter nalogu poziva na nasilje!

Pogačar poziva na linč, a razlog je navodno privođenje trojice istomišljenika među kojima je i Brajan Brković, jer su pre dva dana tokom javne sednice GUP u sali palili baklje i pretili članovima Komisije kao i direktoru urbanizma Dušanu Miladinoviću , „Ići ćemo od stana do stana, naći ćemo vas“ .

Pogačar u svojoj objavi otvoreno preti linčovanjem političkih neistomišljenika pozivajući ih na okupljanje ispred prostorija Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Printscreen/YouTube
 

 

Metode čist politički fašizam 

Metode koje koriste, a kako su ocenili brojni sagovornici je politički fašizam. Ova ekstremna politička manjina sebe uporno predstavlja kao žrtve, a u stvari ta politička manjina vrši nasilje i to sve vreme. 

Do sada nije viđeno na srpskoj političkoj sceni daje neko pozvao na demonstracije ispred prostorija svoje poltičke konkurencije. Još je strašnije, ali pre svega opasnije što ova grupica levičarskih ekstremista u trenutku kada se svet, Evropa, pa i naša država suoočava sa najvećom krizom od Drugog svetskog rata zbog rata u Ukrajini i koristi situaciju i poziva na nasilje kako bi isprovocirala incidente. To je dokaz na ne prezaju od ničega i da im je cilj haos. 

I to u trenutku dok  država na sve načine pokušava da očuva mir i stabilnost. Kada izuzetnim diplomatskim umećem uspeva da sačuva svoju neutralnost. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: NSuzivo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike