Beograd se neće danas izjašnjavati o krizi u Ukrajini: Nova sednica Saveta za nacionalnu bezbednost sutra u 16 časova!

24.02.2022

13:16

0

Na upravo završenoj sednici ovog tela razmatrana je aktuelna situacija

Beograd se neće danas izjašnjavati o krizi u Ukrajini: Nova sednica Saveta za nacionalnu bezbednost sutra u 16 časova!
Savet za nacionalnu bezbednost - Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Kako se saznjaje, zvanični Beograd danas se neće izjašnjavati o ratnim dešavanjima u Ukrajini

Nova sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana je za sutra u 16 časova, a na upravo završenoj sednici ovog tela razmatrana je aktuelna situacija i moguće bezbednosne i ekonomske refleksije na našu drzavu i region, posle odluke ruskog predsednika Vladimira Putina da pokrene vojne operacije na istoku Ukrajine.

Pojedini mediji pišu da će se Vučić nakon sutrašnje sednice Saveta bezbednosti obratiti javnosti i izneti zvnične stavove Srbije povodom krize u Ukrajini. Obraćanje je predviđeno za period između 18 i 20 časova.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas prisustvuje i sednici Vlade, na kojoj će se obratiti članovima Vlade.

Danas u toku dana, predsednik se sastao i sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom Delegacije EU u Srbiji o brojnim pitanjima. Sve informacije o stavovima koje su strane iznele biće objavljene u narednih 36 sati - navedeno je na instagram profilu "budućnostsrbije", uz fotografije sa susreta.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike