Ponoš će očekivati da novinari dolaze kod njega na "pomilovanje": Brnabić osudila Đilasovog kandidata - je li to poštovanje građana?!

21.02.2022

20:45

0

Premijerka o tome šta Đilasov kandidat misli o vladavini prava, slobodi medija i poštovanju građana

Ponoš će očekivati da novinari dolaze kod njega na "pomilovanje": Brnabić osudila Đilasovog kandidata - je li to poštovanje građana?!
brnabic sns3 - Copyright 24sedam/I.K.

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom gostovanja Zdravka Ponoša u Utisku nedelje.

Naime, on je u emisiji kod Olje Bećković govorio o predstojećim predsedničkim izborima, te je "potkačio" novinarsku profesiju, zbog čega je i Brnabić reagovala.

- O tome šta Đilasov kandidat misli o vladavini prava, slobodi medija i poštovanju građana: 1. Novinari (oni koji im se ne sviđaju) su PSI. 2. Ipak, dovoljno je velikodušan da će biti i njihov predsednik (iako su "psi"). 3. Očekivaće da novinari dolaze kod njega na "pomilovanje" – poručila je predsednica Vlade Srbije na Tviteru.

Ana Brnabić je zatim dodala:

- Bogami, sa ovakvim Đilasovim kandidatima, dobro su i prošli ljudi u Marinkovoj bari, Borči, Republici Srpskoj, kako su prošli novinari! Jel' su se NUNS, UNS, NDNV i dr. već oglasili ili samo što nisu? Reporteri bez granica, Evropsko udruženje novinara (pasa), makar Viola? - zapitala se premijerka.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike