Mihajlović: Tepić svesna poraza, unapred najavljuje protest

14.02.2022

11:40

0

"Marinika Tepić zna da je u stranci koja nema program", istakla je ministarka

Mihajlović: Tepić svesna poraza, unapred najavljuje protest
Tan2022-2-9_115822567_2 - Copyright Foto: Tanjug/ Miloš Milivojević

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da potpredsednica Stranke slobode i pravde (ŠP) Marinika Tepić, najavom protesta mesec i po dana uoči izbora, pokazuje da je svesna da njena stranka nema podršku građana, jer ne nudi ni razvoj, ni perspektivu i da su im napadi na političke protivnike jedina politika.

- Marinika Tepić zna da je u stranci koja nema program, ne nudi razvoj države, niti građanima perspektivu. Svesna je činjenice da narod neće dati poverenje takvoj opciji čija se politika zasniva isključivo na ličnim napadima i prljavoj kampanji, zbog čega i unapred najavljuje proteste - rekla je Mihajlovićeva reagujući na intervju Marinike Tepić.

Kako je saopšteno iz kabineta Zorane Mihajlović, ministarka je ocenila da to nije ni demokratska, ni slobodna, niti pravedna politika, već izgovor za nedostatak programa koji bi ponudila građanima.

Ona je pozvala građane da u što većem broju izađu na izbore i pokažu svojim glasom šta misle o politici koju sprovode predsednik Republike i Vlada Srbije.

- Bitno je međutim i da opozicija predstavi šta bi sve uradila, a ne da samo slušamo napade i pretnje uličnim protestima. Vlast se ne osvaja na ulici, nego se poverenje građana dobija na izborima - poručila je Mihajlović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike