Sramno: Šolakove novine napadaju Đokovića jer se sastao sa predsednikom svoje zemlje, a iza svega se krije interes

06.02.2022

13:38

1

Kada je ceo Zapad udario na Đokovića, podršku mu je pružio srpski predsednik, a Šolak se, po običaju, stavio na stranu onih koji su u prethodne tri decenije pokušali da razore Srbiju

Sramno: Šolakove novine napadaju Đokovića jer se sastao sa predsednikom svoje zemlje, a iza svega se krije interes
djokovic solak - Copyright Tanjug/AP Photo/Youtube/N1

Propagandno glasilo Drgana Šolaka, novine Nova S, objavile su na naslovnoj strani sramnu karikaturu Dušana Petričića na kojoj je u blatu prikazan Novak Đoković i predsednik Srbije Aleksandar Vučić uz natpis “Beli sport, gem, set, meč”. Verovali ili ne, najveći “greh” srskog tenisera je što se sastao sa predsednikom svoje zemlje. Iste one zemlje koju je Šolak, zajedno sa svojim kolegom Draganom Đilasom, besomučno pljačkao i tako stvorio enormno bogatstvo.

Šolak je zaboravio da je, ne tako davno, plaćao ogromne sume novca kako bi otkupio prava na prenos Novakovih mečeva i da se gurao u lože ATP turnira kako bi ga novinari fotografisali blizu najboljeg svetskog tenisera. Naravno, sada se vidi da je to bio samo biznis i jeftina promocija.

printscreen
 

Danas, kada je ceo Zapad udario na Đokovića, podršku mu je pružio srpski predsednik, a Šolak se, po običaju, stavio na stranu onih koji su u prethodne tri decenije pokušali da razore Srbiju.

Iz tajkunove tačke gledišta, to je razumljivo. Nije njega više briga za jednog od najvećih sportista svih vremena, ma koliko god bio naš sunarodnik. Šolaku je sada mnogo zanimljivije da se igra sa svojim premijerligašem Sautemptonom koji je platio 100 miliona funti. Obični građani, koji pošteno i vredno rade za svoju platu, samo ne treba da pitaju kako je zaradio toliki novac.

Telekom je "kriv" zato što je uspešniji

Neko će se zapitati da li je moralno napadati najboljeg srpskog tenisera zahvaljujući kojem je ceo svet čuo za našu zemlju. Šolak, međutim, nema tih dilema. Jedino što njega zanima jeste lični interes.

U prilog tome govore i konstantni napadi njegovih medija na Telekom koji ga u slobodnotržišnoj utakmici redovno pobeđuje. 

Podsetimo, Arena sport kanali u vlasništvu srpskog Telekoma već sada ekskluzivno emituju utakmice španske Primere, italijanske Serije A, francuske Lige 1, portugalske Prve lige, plus na sve to američku košarkašku NBA ligu, a kada na sve to od kraja leta ove godine krenu sa emitovanjem utakmica Premijer lige biće to pečat na apsolutnu dominaciju. I ne samo u Srbiji već u celom regionu bivše Jugoslavije.

Printscreen / Youtube
 

Sve je to rezultat stručnog i profesionalnog vođenja Telekoma, što se ne može reći za Šolakovu kompaniju. I umesto da prizna poraz, on krivca vidi u, ni manje ni više nego, predsedniku Srbije.

Istovremeno, kada njegov SBB pobedi Telekom na tenderu za ATP turnire, jer je ponudio daleko više novca (za čije poreklo ne sme da se pita), Šolaka niko ne napada. Štaviše, onda on naredi svojim “novinarima”, istim onima koji su do juče Đokovića vukli za rukav i molili za izjavu, da na naslovnim stranama svojih medija najvećeg srpskog sportistu provuku kroz blato i da mu osporavaju karijeru.

Srećom, naš narod nije naivan da ne može da prepozna šta se krije iza napada na predsednika Srbije i Novaka. Svima je jasno šta stoji iza toga. I mogu Šolakovi mediji da nastave u svom stilu i dalje (što će sigurno i uraditi), ali građani ove zemlje shvataju da su jedini koji se valjaju u blatu tajkuni koji su na sumniv način stekli ogromna bogatstva i njihove kolege iz opozicije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike