"Zvicer ne radi sam, on ima političkog šefa i pokušaće da se osveti Vučiću"

28.01.2022

08:56

0

Vulin je naglasio da tokom same istrage svaki kriminalac pokušava da popravi svoj položaj, ali da to nije pitanje za policiju

"Zvicer ne radi sam, on ima političkog šefa i pokušaće da se osveti Vučiću"
Tanjug/Dragan Kujundžić/YouTube/Printscreen

Organizovana kriminalna grupa želi da se osveti Aleksandru Vučiću pošto smo uspeli da razbijemo velike narko kartele, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Naglasio je da Radoje Zvicer ne radi sam, već da ima političkog šefa.

Ministar Vulin rekao je za RTS da nije ništa novo da je Radoje Zvicer, za koga je Interpol dostavio podatke kako priprema atentat na Aleksandra Vučića, bio šef Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću i da se čini sve da se dođe i do njega. 

TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ
 

Miljković i Belivuk uhapšeni su kao vođe organizovane kriminalne grupe kojima se na teret stavlja više krivičnih dela, među kojima i neka od najtežih.

Vulin je naglasio da tokom same istrage svaki kriminalac pokušava da popravi svoj položaj, ali da to nije pitanje za policiju, koja je svoj posao završila i snabdela tužilaštvo sa svim potrebnim dokazima.

- Ono što je najvažnije, zlikovci više nisu na ulicama. Niko nam ne ubija decu - rekao je Vulin.

Govoreći o informacijama u vezi sa planom za atentat na Aleksandra Vučića, rekao je da organizovana kriminalna grupa želi da mu se osveti, "jer smo uspeli da razbijemo velike narko kartele".

- Zvicer ne radi sam, on ima političkog šefa i pokušaće da se osveti Vučiću - naveo je Aleksandar Vulin.

TANJUG

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti