Moćna poruka predsednika Srbije: Vučić poručio - rezultati su ono što ostaje (VIDEO)

21.01.2022

13:00

0

Niko neće moći da sakrije činjenicu koliko je Srbija ekonomski napredovala - poručiio je Aleksandar Vučić

Moćna poruka predsednika Srbije: Vučić poručio - rezultati su ono što ostaje (VIDEO)
Aleksandar Vučić - Copyright printscreen/Instagram/avucic

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić se moćnom porukom oglasio na svom Instagram nalogu. Poručio je narodu naše zemlje da su rezultati ono što ostaje.

- Niko neće moći da sakrije činjenicu koliko je Srbija ekonomski napredovala. To ne možete da sakrijete. Nije Klinički centar Srbije izgrađen tek tako Nije auto-put "Miloš Veliki" uzgrađen zato što niko 70 godiina nije hteo da gra gradi. Niko neće moći da izbriše činjenicu da smo prethodnih nekliko godina naviše novca uložili u Hram Svetog Save. Niko neće moći da izbriše činjenicu ko je gradio spomenik Stefanu Nemanji, ko je dao i na čiju inicijativu ime ulici Heroji sa Košara. Rezultati ostaju - poručio je predsednik Vučić.

 

 

Danas je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao i renoviranu železničku stanicu u Inđiji. Tom prilikom izrazio je zadovoljstvo zbog radova koji su obavljeni u roku.

- Sa Đurđicom Zagorac, upravnicom stanice Inđija, obišao sam danas njeno staro radno mesto u potpuno novom ruhu. Ponosan na Srbiju! - poručio je Vučić.

Predsednik Vučić je objavio video u kom se po prvi put provozao brzim vozom i poručio građanima da se ovako stvara nova istorija Srbije.

- Najbrže ikada vozom kroz Srbiju! Ovo je nešto što ostaje iza nas! Mnogo sam srećan, oborili smo rekord - 181 km na sat, istorija Srbije! - vožnja testnim vozom nemačke železnice za proveru tehničke osposobljenosti prve deonice pruge Beograd - Novi Sad za brzine do 200km na sat - napisao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike