Brnabić: Uverena sam da će narod nagraditi rad i rezultate

01.01.2022

20:23

0

On je u gostovanju na jednoj beogradskoj televiziji istakla da su u 2021. godini postignuti sjajni rezultati, uprkos izazovima

Brnabić: Uverena sam da će narod nagraditi rad i rezultate
ana brnabić - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

Premijerka Ana Brnabić u gostovanju na jednoj beogradskoj televiziji istakla je da je važno na referendumu o ustavnim promenama glasati "da" kako se politika ne bi mešala u sudstvo.

- Važno je glasati „da“ zbog vladavine prava, da bismo svi i uvek, bez obzira ko je na vlasti, bili jednaki pred sudovima, da pravda bude jednaka i za premijera i običnog građanina -  rekla je Brnabić.

Ona je ponovila da politika ne treba da se meša u sudstvo i da će te promene doneti i više investicija, radnih mesta i bolje plaćenih radnih mesta.

Govoreći o tome da je 2022. godina izborna godina, Brnabić je uverena da će narod nagraditi rad i rezultate i da će svi prepoznati koliko se Srbija menja na bolje.

Uprkos izazovima, dobri rezultati

Brnabić je navela da Srbija beleži sve veći broj zaraženih od koronavirusa u procentu testiranih, ali je istakla da jej dobra stvar što je broj hospitalizacija i dalje manji od broja otpuštanja iz bolnica zbog korone.

- Vakcina je jedini izlaz u apelujem na građane da se vakcinišu što pre je moguće prvom dozom, a onima kojima je isteklo pet meseci od druge doze, da prime treću buster dozu - rekla je Brnabić i dodala:

- Smogli smo snage da uprkos izazovima imamo dobre rezultate na kraju 2021. godine, uz rast plata, penzija i rast BDP od 7,5 odsto i očekujem da će 2022. godina biti dobra, uprkos svim izazovima.

Ona je ocenila da je slikama sa dočeka Nove godine Beograd poslao sliku svetske i evropske metropole.

- To nikada do sada nije viđeno u zemlji i glavnom gradu i verujem da će postat tradicija, kao novogodišnji vatromet u Sidneju. To na pravi način pokazuje koliko se Srbija razvija i menja - zaključila je Brnabić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/pink

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike