Predsednik Vučić poslao snažnu poruku: Biću prokazan jer neću da potpišem priznanje Kosova!

29.05.2021

08:55 >> 08:56

0

Autor: R.M.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao na GO SNS da će naša zemlja u narednom periodu biti izložena jakim pritiscima zbog KiM

Predsednik Vučić poslao snažnu poruku: Biću prokazan jer neću da potpišem priznanje Kosova!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas na sednici Glavnog odbora te stranke da će naša zemlja biti izložena pritiscima zbog Kosova i Metohije.

– Srbija ce biti izložena pritiscima, danas smo u teškoj situaciji, izborili smo se za dokument koji Kosovo ne poštuje, te nisu ispunili tu jednu obavezu iz Briselskog aporazuma, a mi bi bili krivi da izađemo iz tog sporazuma. Kao predsednik stranke i države biću prokazan jer neću da im potpišem priznanje Kosova – izjavio je Vučić.

Predsednik je poručio da Srbija samostalno odlučuje i da ambasadori stranih zemalja neće donosito odluke o našoj zemlji, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Pročitajte još:
U Kombank dvorani održava se Sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj bi SPAS Aleksandra Šapića trebalo formalno da postane deo te stranke održava se danas.

Takođe, pre početka same Sednice Nebojša Stefanović je podneo ostavku na mesto predsednika GO SNS, koju je Vučić primio, a nakon tih prvih informacija, ministar odbrane se pojavio pred dvoranom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike