Pogledajte kako su komite napale policiju molotovljevim koktelom, pa se nagutale suzavca (VIDEO)

05.09.2021

05:41 >> 07:25

0

Demonstranti u se okupili rano jutros, već oko pet sati, na Dvorskom trgu. Policija je intervenisala i razdvojila okupljene građane u više grupa

Pogledajte kako su komite napale policiju molotovljevim koktelom, pa se nagutale suzavca (VIDEO)
Copyright printscreen/Facebook/RTCG

U Cetinjskom manastiru danas u osam sati planirano je ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskoj Joanikija, čemu se protivi grupa demonstranata, tražeći da se ta svečanost obavi van Cetinjskog manastira.

Demonstranti u se okupili rano jutros, već oko pet sati, na Dvorskom trgu. Policija je intervenisala i razdvojila okupljene građane u više grupa.

Pročitajte još

Bačen je i suzavac, javlja TVCG, kao i šok bombe. Letele su kamenice, staklene flaše, petarde, nakon čega je policija reagovala.

Ekstremisti su opet žene isturili u prve redove.  One se u manjim grupama nalaze na policijskim punktovima i kordonima. Vređaju policajce i viču na njih, nazivajući ih URA-šima.

Objavljen je i snimak napada Molotovljevim koktelom na policiju posle kog su organi reda koristili suzavac.

I juče je bilo burno na putu ka Cetinju.

Protivnici ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru, predvođeni opozicionom DPS Mila Ðukanovića, blokirali su pomenuti put na više mesta postavljanjem kamenja, automobilskih guma i kontejnera.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike