Ministar Vulin o skandiranju u Novom Pazaru: Kako je Mladić razlog za prekid, a Orić nije?!

09.08.2021

12:20

0

Autor: A.S.

Organizator Super lige mora da odredi jasna pravila koja važe za sve i koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom

Ministar Vulin o skandiranju u Novom Pazaru: Kako je Mladić razlog za prekid, a Orić nije?!
Copyright Aleksandar Vulin/Pink/Printscreen

Ministar policije Aleksandar Vulin, poziva da se odrede jasna pravila koja će da važe za sve.

Velika bura digla se tokom i posle meča između Novog Pazara i Partizana (1:4), zbog prekida utakmice koji je viđen nekoliko puta – pogotovo zbog onog sredinom drugog poluvremena!

Pročitajte još:

Utakmica je najpre dva puta prekidana jer su domaći navijači skandirali ratnom zločincu Naseru Oriću i gađali igrače Partizana, da bi potom igrači Novog Pazara odlučili da neće da igraju jer su Grobari pevali Ratku Mladiću, prenosi Informer.

Upravo zbog toga oglasio se i ministar policije Aleksanda Vulin koji je imao i nekoliko pitanja.

– Kada navijači Novog Pazara viču „Vučiću pederu“, to nije razlog za prekid meča, baš kao što skandiranje, „Kosovo je pored Srbije“, ili „Alija, Alija mi smo tvoja armija“, takođe, nije razlog za prekid utakamice. Skandiranje navijača Partizana „Nož žica, Srebrenica“ jeste po mom dubokom uverenju dovoljan razlog da se meč prekine, ali zašto skandiranje „Žuta kuća“ nije dovoljan razlog za prekid meča? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid fudbalske utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije – zapitao se Vulin i dodao:

Pročitajte još:

– Organizator Super lige mora da odredi jasna pravila koja važe za sve i koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom, i zato ću pozvati na sastanak direktora takmičenja da se i ovo pitanje reši. Pravila su ili ista za sve ili nisu pravila.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike