Ministar Vulin najavio: Davidović će biti pozvan u SBPOK da iznese svoja saznanja

13.03.2021

14:15 >> 18:53

0

Autor: M. I.

Ako imaš takva saznanja, reč takve težine, policija je tvoja adresa, dođi i reci nam, a mi ćemo učiniti sve da sve što kažete bude rasvetljeno, rekao je

Ministar Vulin najavio: Davidović će biti pozvan u SBPOK da iznese svoja saznanja
Copyright Printscreen/Youtube/Novo jutro

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će predsednik Narodnog pokreta Miodrag Davidović biti pozvan u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala da iznese saznanja koja je izneo u medijima da iza pokušaja atentata na njega stoji predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Ministar Vulin je na sednici Skupštine grada Beograda tokom rasprave o stanju bezbednosti u glavnom gradu, istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova poslalo zahtev da se Davidović javi u SBPOK i iznese sva svoja saznanja.

pročitajte još:

– Ako to ne bude uradio, mi ćemo preduzeti sve pravne radnje da tražimo njegovo izjašnjenje, jer to što je rekao mora da podeli sa nadležnim organima u zemlji. Ukoliko ne dođe u policijsku stanicu i neće da podeli saznanja sa nama, plašim se da je u pitanju njegova zla namera i još jedna laž plasirana da povredi predsednika Aleksandra Vučića – rekao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, praksa davanja obaveštenja o ovakvim saznanjima biće uvedena za sve učesnike u javnom životu.

– Ako imaš takva saznanja, reč takve težine, policija je tvoja adresa, dođi i reci nam, a mi ćemo učiniti sve da sve što kažete bude rasvetljeno – poručio je ministar Vulin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike